Informatie en reservering (ook via Whatsapp)

0682187009

Informatie en reservering

Thipsmassagesalon@gmail.com

Openingstijden

Ma: 12:00-20:00 uur / Di-Za: 10:00-20:00 uur

Thip’s massagesalon in Leeuwarden opende op 4 juni jongstleden de deuren van haar eigen bedrijf. Na jarenlang gewerkt te hebben in een massagesalon in Groningen heeft zij het besluit genomen om een eigen bedrijf te beginnen. In Leeuwarden werd aan de Voorstreek 98 een leegstaande winkelruimte gevonden die qua oppervlakte, indeling en ligging ideaal is. Na een interne verbouwing is de winkel omgebouwd tot een sfeervolle massagesalon. Thip is gediplomeerd masseuse.

Thip’s Massagesalon Leeuwarden

Klik hier voor onze tarieven

2 Reacties

  1. Vandaag samen met mijn vrouw naar de salon geweest. Het was een heerlijke massage, vele massages gehad in de afgelopen jaren. Maar dit overtrof alle massages. In één woord geweldig. Een echte aanrader.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *