Informatie en reservering (ook via Whatsapp)

0682187009

Informatie en reservering

Thipsmassagesalon@gmail.com

Openingstijden

Ma: 12:00-20:00 uur / Di-Za: 10:00-20:00 uur

Onze openingstijden van maandag van 12:00 tot 20:00 uur een dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 – 20:00 uur. Op de zondag zijn wij dus gesloten. Wij werken uitsluitend op afspraak omdat het RIVM dit op dit moment voorschrijft. Overigens adviseren we u om dit altijd te doen omdat we u op die manier aan de deur niet teleur hoeven te stellen.

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: นวดแผนโบราณ, “antieke massage stijl”), is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. (bron: wikipedia)

Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme.

Wil je meer weten over de Thaise massagetechnieken, kijk dan eens op deze wikipedia pagina voor de volledige uitleg.

klik hier om direct een afspraak te maken. Dit kan ook buiten onze openingstijden om.

Je vindt ons ook via www.thaisemassageleeuwarden.nl

Openingstijden
Onze deur staat voor u open.